Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Blogok a célkitűzésről képes leírás - Célkitűzés.tlap.hu
részletek »

Blogok a célkitűzésről - Célkitűzés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: celkituzes.tlap.hu » Blogok a célkitűzésről
Keresés
Találatok száma - 7 db
9 Success Qualities That We Should Learn from Children

9 Success Qualities That We Should Learn from Children

Read insights on success, goal setting, positive thinking from the self help expert Arina Nikitina, author of bestselling How to Set and Achieve a Goal ebook.

Goal Setting Blog - Golals-2-Go

Goal Setting Blog - Golals-2-Go

goal setting, Vic Johnson, Champions Club, goals, fourth quarter goals, new year, Success Magazine, Bob Proctor, loral langemeier, maxwell maltz, jeff bezos, Forbes, resolutions, Tony Robbins, goalsetting, chris howard, psycho-cybernetics, time management, think big magazine, 11 reasons goals fail, napoleon hill, recession, fourth quarter goal setting, kim kiyosaki

Megvalósítás alatt

Megvalósítás alatt

Megvalósítás alatt: az Élet. Azaz kreatív ötletek a női lét megkönnyítésére, célállítás, ajándékozás, rendszerezés a környezetvédelem és spórolás jegyében, boltajánló, egészség, receptek és folyamatos fejlődés új és egyre bővülő blogja az egyszerűség jegyében. Tervben van minden - a zenétől, az étkezésen át, a ruházaton keresztül, akár a passzív házig - az egészen piciktől a lehető legnagyobbakig. Akárhogy is, a legfontosabb ami a céljaid eléréséhez kell, az Te magad vagy. - kellemes böngészést!

Mit jelent a célkitűzés?

Mit jelent a célkitűzés?

Mit jelent a célkitűzés? A hétvégén NLP Agykontrollosoknak tanfolyam lesz Budapesten a Kossuth Klub-ban. Nagyon sok mindenről lesz szó: -Rögzítések (Varázshely) -Hogyan élsz az időben? (Életfonal) -Hogyan élhetsz még az időben?

My Goal Setting Blog

My Goal Setting Blog

Goal Setting tips and strategies

S Ü T T Y ! ! ! - NLP blog

S Ü T T Y ! ! ! - NLP blog

Na jó. Szóval ez egy NLP blog. Ha nagyon szakmaira vágysz, akkor nem jó helyen jársz. Én így látom a dolgokat, csupán erről van szó. Ne vegyél rá mérget, hogy minden így van! Most itt már annyi ideje állt ugyanaz a hülye, semmitmondó szöveg (ami egyébként nem feltétlenül rossz, néha semmi baj sincs a hülye, semmitmondó szövegekkel), hogy időszerűvé vált lecserélni egy másik, hülye és semmitmondó szöveggel, mert a szövegek természetüknél fogva vagy olyanok, hogy állandóan jók, vagy az a jó nekik, ha változnak, ha nem is feltétlenül előnyükre, mindenesetre ez most megint itt állhat vagy egy évig... Tulajdonképpen ki is iktathatnám, na de az NLP-ben nem jó dolog bármit is kivágni, sokkal jobb, ha elfogadjuk, megszeretjük és átformáljuk:))

Tuti menü